Videoscript-Nicoletta-uitgelicht

Videoscript Nicoletta

Voor Grand’Italia schreef ik, in opdracht van Kroon op het Werk, een script voor de promotievideo die ze in Italië hebben opgenomen met de Nederlands-Italiaanse tv-kok Nicoletta. Bijzonder om de woorden die eerst in mijn hoofd klonken en de beelden die ik voor me zag, te horen en te zien!

In de video vertelt Nicoletta wat je allemaal kunt maken met de sugocasa van Grand’Italia. Sugocasa is een pure tomatensaus, waar je een lasagna, borrelhapjes en een lekkere spaghetti-schotel met gehaktballetjes van kunt maken.

Kijk naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=DGVZVugVvvk#t=21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>